Empowering Families, Enriching Lives

Scandinavian
Au pair center

Välkommen till Scandinavian Au pair Center

Vi är en fullservicebyrå som betjänar au pair- och värdfamiljer i mer än tjugo år. Under åren har vi fått mycket erfarenhet av matchningsprocessen, visumprocessen och de regler och förordningar som styr au pair-arbete i Skandinavien och andra länder.

Det är gratis att ansöka. En serviceavgift betalas av värdfamiljen när du väljer en au pair-kandidat och bjuder in din au pair till din familj. I avgiften ingår en tre (3) månaders ersättningsgaranti. Under den tiden hjälper vi dig att hitta en ny au pair-kandidat. Skulle behovet uppstå.

Vi får mycket beröm för våra tjänster.
Vi hoppas att du också kommer att gilla dem.

Har du någonsin funderat på att åka utomlands?

Nu kan du tillbringa ett spännande år med att upptäcka ett nytt land som du väljer.

Lär dig ett nytt språk, skaffa nya vänner och få arbetslivserfarenhet på samma gång. Gå med i vårt au pair-program nu!

Ett prisvärt barnomsorgsalternativ

En au pair i ditt hem är en av de mest prisvärda former av barnomsorg som finns. När du väljer en au pair ger du din familj en flexibel och pålitlig form av levande barnomsorg till en rimlig kostnad.

Flexibel inbyggd barnomsorg

Au pairs ger dina barn personlig omvårdnad i hemmets familjära miljö. Din au pair kommer att ordna hennes veckoarbetstid för att passa ditt eget schema. Förutom att ta hand om dina barn kan en au pair också hjälpa dig med hushållsuppgifter, som att laga dina barns måltider och hjälpa dem att hålla sina rum snygga, samt köra dem till och från skolan, möten och aktiviteter.

The Swedish Migration Agency now makes decisions in cases registered in:

week 20